Zaanse Theaterschool

Als je jezelf bent, dan ben je op je mooist.

Welkom bij de Zaanse Theaterschool:

Hier is het leven een feestje!

    

THEATER   MUSICAL   IMPROVISATIE


Zaanse Theaterschool Parade Festival 12 & 13 maart

WELKOM BIJ DE ZAANSE THEATERSCHOOL!

Bij de Zaanse Theaterschool vormen we met elkaar één bonte, gezellige, vrolijke theaterfamilie. Maar naast gezelligheid streven we ook naar uitzonderlijke kwaliteit. Want theater (maken) is een echt vak en daar komt heel wat bij kijken! 

Met andere woorden: heb je zin om heel veel lol te maken en daarnaast ook ontzettend veel te leren? Doe dan mee met onze bruisende theater- en musicallessen! In een veilige omgeving, waarin iedereen geaccepteerd wordt en we respectvol met elkaar omgaan, leer je om een betere acteur en theatermaker te worden dan je al was. We starten de lessen met met energieke, positieve, grappige theaterspelletjes en gaan daarna aan de slag met (film-)acteren, theater maken, spelen met  bestaande scripts, inlevend spel, muziek, zingen, dansen, improviseren en vooral heel veel lol maken. Daarnaast maken we met elkaar de meest spetterende voorstellingen! Dit jaar maken jullie je eigen voorstellingen en zullen die opvoeren tijdens het Zaanse Theaterschool Parade Festival!

In de zomervakantie organiseert de Zaanse Theaterschool ieder jaar het beruchte theaterkamp! Een weekend lang met elkaar in Castricum kamperen en theater maken, dat is echt één groot feest. Door onze leerlingen en begeleiders gebombardeerd tot hét leukste weekend van het jaar..

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om een keertje gratis te komen kijken en meegenieten bij één van onze cursussen:     

    

Doe mee aan de Theater- en Musical Opleiding van de Zaanse Theaterschool! 

In deze 100 minuten durende les ontwikkel je jezelf tot een ware acteur en theatermaker. We gaan actief aan de slag met verschillende acteertechnieken en spelvormen: van komedie tot drama, zodat je het publiek kan laten lachen en huilen.  Maar je leert ook hoe je zélf een goed theaterstuk kunt maken, met alles wat daarbij komt kijken. Je speelt dan ook mee op het Parade Festival met je zelfbedachte voorstelling met jouw zelfgekozen groepje!Doe mee aan de Theater- of Musical Inleiding van de Zaanse Theaterschool!  

Deze cursus is er op gericht om jonge leerlingen (beginners) spelenderwijs kennis te laten maken met het vak acteren en musical.  Daarnaast maken we een uitbundige voorstelling voor op het Parade Festival!

Wil je meedoen, en ben je tussen de 5 en 21 jaar oud? Dat kan! 

Neem dan contact op via:

Zaansetheaterschool@hotmail.com

Of bel:

06 411 261 93

(Beaudine)

Of bezoek de Zaanse Theaterschool op Facebook voor meer informatie, filmpjes en foto's: 

Facebookpagina Zaanse Theaterschool


We zijn aangesloten bij Meedoen Zaanstad. Via deze link kunnen gezinnen met een lager inkomen op een eenvoudige manier het lesgeld vergoed krijgen:

Meedoen Zaanstad


Burgemeester Jan Hamming in de voorstelling BLOND!


Foto's zijn gemaakt door Ron Koffeman